Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor

de MIUTA in Pui, 6 Mar 2012 | 6702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 300 g kaizer
  • 1 kg cartofi (nu foarte mari)
  • condiment cu gust de gaina
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor:

Se curata pulpele foarte bine si se pun la fiert pentru 20 minute in apa cu condiment cu gust de gaina.Dupa 20 minute de fierbere se scot din zeama rezultata si se pun intr-un vas de yena.Separat intr-o tigaie se pune ulei de floarea soarelui si se rumenesc feli de kaizer.Se toarna uleiul si feliile de kaizer peste pulpe si se baga la cuptor la foc potrivit pentru 30 minute.


Intre timp se curata si se spala cartofii.Se pun la fiert in apa in care au fiert pulpele de pui si se fierb cartofii intregi doar pe jumatate.


Dupa 30 minute de stat la cuptor,vasul cu pulpele se scoate.Se intorc pulpele pe cealalta parte si se pun deasupra cartofii fierti pe jumatate.Se pune in vas si o cana de 250 ml de zeama in care au fiert pulpele si cartofii dar sa nu treaca peste pulpe si cartofi.


Se condimenteaza pulpele si cartofii cu sare,boia,piper.


Se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.Se servesc cu maioneza de usturoi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

horia 1

07.03.2012, 23:51

p.s. ma intreb daca ti-a mai ramas ceva...as fi gustat si eu un pic.

horia 1

07.03.2012, 23:51

felicitari miuta!

mena29 1

09.03.2012, 17:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui crocante la cuptor