Cocos in sos de rosii si ciuperci

de goldielocks in Pui, 2 Feb 2011 | 2973 vizualizari

 

Ei bine astazi va prezint un sos delicios.M-am indragostit pe deplin de gustul lui acrisor in combinatie cu rosiile dulci si aromate si ciupercile carnoase.L-am alaturat unui cocos de curte bine fiert si apoi rumenit in putin ulei,dar savoarea acestui sos il face perfect compatibil cu o carne mai grasa,de exemplu cea de porc sau oaie.

 

INGREDIENTE

  • pulpele,aripile si pieptul unui cocos(poate fi si gaina :)) )[sau 600 gr de carne(porc,oaie,etc)]
  • 1 lamaie nu prea mare,poate chiar o lamaie si jumatate(depinde de gust)
  • 400 gr rosii taiate in bulion
  • 350 gr ciuperci(proaspete sau din conserva)
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocos in sos de rosii si ciuperci:

Daca ai gaina de casa,te rog fierbe-o bine,apoi presara pestea ea putina sare si piper.Daca folosesti altceva,portioneaza carnea si asezoneaz-o dupa preferinte.Prajeste carnea in putin ulei pana se rumeneste.Stoarce lamaia,toarna sucul peste pui si mai adauga apa cat sa acopere carnea.Se lasa la fiert 3 min si se adauga rosiile din conserva,se mai fierbe inca 3 min.Se adauga la sos ciupercile sotate.Sareaza sosul si stinge focul.Serveste totul garnisit cu patrunjel proaspat sau magiran,alaturi de un piure delicios.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cocos in sos de rosii si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bucataras 1

02.02.2011, 23:59

Bun venit

goldielocks 1

03.02.2011, 09:49

Imi pare rau ca am postat atat de greu,dar promit ca daca tot am pornit in aceasta lume fantastica,o sa perseverez si promit sa va incant papilele gustative(cel putin atat cat pot)

kamy 1

04.02.2011, 14:24

papa bun bine ai venit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

Desert baclava

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 21:58

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos de rosii (cu paste)