Pulpe cu orez si legume la cuptor

de mirela0911 in Pui, 16 Mai 2011 | 9277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 cana de orez
  • 1 punga de legume congelate (mazare+morcovi)
  • cateva ciuperci champignon
  • sare, piper, boia
  • supa de gaina cca 4 cani
  • 3-4 fire de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu orez si legume la cuptor:

Doua din cele patru pulpe au fost de gaina pe care le-am fiert si am facut supa cu taitei (copiii nu prea o pot manca pt ca e mai tare).

Am spalat bine bine orezul dupa care l-am pus intr-un vas de yena. Ceapa taiata rondele, ciupercile curatate si taiate felii subtiri le-am asezat peste orez. Am adaugat si legumele congelate dupa care am turnat supa de gaina. Le-am amestecat putin, am asezat deasupra pulpele condimentate si am pus la cuptorul incins la 180 grade. Dupa 15-20 minute am scos din cuptor si le-am mai amestecat putin. Am bagat din nou la cuptor si am lasat pana s-au fiert legumele si carnea s-a rumenit frumos. 

Peste legume se mai adauga sare dupa preferinte. Eu am avut supa de gaina sarata si a fost suficient.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu orez si legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tajine,o aroma marocana.