"Pui intepat"

de elena1988 in Pui, 19 Ian 2011 | 1394 vizualizari

 

Nici nu am stiut ce nume s-ai dau, am vazut reteta asta pe un blog dar iarasi nu mai stiu unde, si nu mai stiu nici cum se chema reteta, ideea sa-i pun numele asa la reteta mi-a dat-o onesta, mersi mult::)))).

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mai mari
  • oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • 1lamaie
  • sos de soia
  • 3 linguri de ulei de masline(prima presa)
  • 1 punga de corn flakes
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Pui intepat":

Pieptii de pui se taie cubulete mici, si se pune la marinat in sos de soia, ulei de masline si zeama de la lamaie, se tine 2 ore la marinat in frigider, apoi se infing pe bete de frigarui si se dau prin faina, ou iarasi faina ou si apoi prin fulgii pisati de prumb, se pun la prajit intr-o tigaie cu foarte mult ulei( baie de ulei)se scot cand sau rumenit frumos

 

TIPS-URI

1

taiati pieptul de pui in cubulete cat mai mici, altfel fiind mai marii nu se vor praji deloc bine, betele de frigarui puteti sa le rupeti in doua, daca aveti tigaia mare puteti sa le lasati asa.

RETETA IN IMAGINI

"Pui intepat"-0
"Pui intepat"-1
"Pui intepat"-2
"Pui intepat"-3
"Pui intepat"-4
"Pui intepat"-5
"Pui intepat"-6

COMENTARII (31)

elena1988

elena1988 1

24.02.2011, 16:55

mire mena aziz

elena1988

elena1988 1

24.02.2011, 16:55

roxy

elena1988

elena1988 1

24.02.2011, 16:55

postavaru ruxy

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!