Pulpe de curcan cu lamaie si usturoi verde

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2011 | 5942 vizualizari

 

Tare buna si sanatoasa mai este carnea de curcan.Nu-i asa ca si voua va place?................va invit sa serviti.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de curcan dezosate
  • 2 lamai
  • 3-4 fire de usturoi verde
  •  cimbru uscat
  • boia de ardei
  • 1 lingura ulei de masline
  •  1 cana cu vin alb
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu lamaie si usturoi verde:

Spalam pulpele,indepartam pielita si apoi le lasam la scurs.In timp ce stau la scurs facem urmatorul amestec:punem intr-un bol uleiul de masline (1 lingura),usturoiul verde(inclusiv frunzele) pe care il taiem marunt(dar nu foarte marunt), cimbrul,zeama de la o lamaie,un varf de cutit de boia iute si vinul.Amestecam bine.Condimentam cu sare si piper pulpele de curcan dupa care le asezam intr-o tava. Turnam amestecul de mai sus peste ele.Taiem cealalta lamaie rondele subtiri si asezam peste pulpe.Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor unde lasam circa 30 min. dupa care scoatem cu grija folia de aluminiu si mai lasam circa 15-20 min pana ce pulpele se rumenesc frumos.Scoatem apoi friptura din cuptor , o lasam  sa se odihneasca putin............hihihi,dupa care taiem felii si servim..

Sosul din tava il punem intr-o sosiera si il servim alaturi de friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu lamaie si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu pere si budinca de vanilie

de oanapl 7

ieri la 17:39

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

pe 15.10 la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

pe 15.10 la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu piept de pui