Pulpe de curcan cu lamaie si usturoi verde

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2011 | 5735 vizualizari

 

Tare buna si sanatoasa mai este carnea de curcan.Nu-i asa ca si voua va place?................va invit sa serviti.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de curcan dezosate
  • 2 lamai
  • 3-4 fire de usturoi verde
  •  cimbru uscat
  • boia de ardei
  • 1 lingura ulei de masline
  •  1 cana cu vin alb
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu lamaie si usturoi verde:

Spalam pulpele,indepartam pielita si apoi le lasam la scurs.In timp ce stau la scurs facem urmatorul amestec:punem intr-un bol uleiul de masline (1 lingura),usturoiul verde(inclusiv frunzele) pe care il taiem marunt(dar nu foarte marunt), cimbrul,zeama de la o lamaie,un varf de cutit de boia iute si vinul.Amestecam bine.Condimentam cu sare si piper pulpele de curcan dupa care le asezam intr-o tava. Turnam amestecul de mai sus peste ele.Taiem cealalta lamaie rondele subtiri si asezam peste pulpe.Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor unde lasam circa 30 min. dupa care scoatem cu grija folia de aluminiu si mai lasam circa 15-20 min pana ce pulpele se rumenesc frumos.Scoatem apoi friptura din cuptor , o lasam sa se odihneasca putin............hihihi,dupa care taiem felii si servim..


Sosul din tava il punem intr-o sosiera si il servim alaturi de friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu lamaie si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

adry88 1

04.08.2011, 17:07

tare bun

jolygina 1

04.08.2011, 17:55

o portie si la mine

Bya Ralu 1

03.01.2013, 23:20

arata super bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ghiveci de legume

ieri la 20:42

Desert pacinta cu foi si crema de portocale

de RuxyRux 9

ieri la 20:30

Salata de sfecla rosie cu hrean si otet

de Ina 7

ieri la 18:26

Aluat foietaj de casa

de Ancutsa 6

pe 29.11 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Racituri (piftii)