Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

de Gherca Daniela in Curcan, 7 Ian 2016 | 4930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan
  • 4 catei usturoi
  • 4 linguri mustar
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • 1 cana de apa minerala
  • rosii chery
  • jumatate de ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 cub de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu mustar la cuptor:

Pulpele le spalam in apa rece, apoi le stergem, le curatam de piele si le crestam din loc in loc.

Pentru sos: Usturoiul il pisam bine cu sare, ulei si mustarul, iar pasta rezultata ungem pulpele pe toate partile.

Intr-o tava unsa cu unt punem pulpele si le asezonam cu legumele mentionate.

Adaugam si apa minerala apoi punem capacul la tava sau daca nu aveti o inveliti in folie de aluminiu.

Dam tava la cuptor pentru jumatate de ora, dupa care dam deoparte capacul/folia de aluminiu si mai lasam in cuptor pana cand pulpele s-au rumenit frumos.

Se pot servi cu orice salata si garnitura!

Noi am servit cu salata de andive si rosiile chery coapte din tava!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mirela0911 1

08.01.2016, 09:02

Ce bună trebuie să fie!

dantes 1

09.01.2016, 14:08

Bune!

Stefania1964 1

25.01.2016, 15:24

ce rumene si bune sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos & Orez - în stil chinezesc