Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pulpele le spalam in apa rece, apoi le stergem, le curatam de piele si le crestam din loc in loc.
Pentru sos: Usturoiul il pisam bine cu sare, ulei si mustarul, iar pasta rezultata ungem pulpele pe toate partile.
Intr-o tava unsa cu unt punem pulpele si le asezonam cu legumele mentionate.
Adaugam si apa minerala apoi punem capacul la tava sau daca nu aveti o inveliti in folie de aluminiu.
Dam tava la cuptor pentru jumatate de ora, dupa care dam deoparte capacul/folia de aluminiu si mai lasam in cuptor pana cand pulpele s-au rumenit frumos.
Se pot servi cu orice salata si garnitura!
Noi am servit cu salata de andive si rosiile chery coapte din tava!
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult