Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

de Gherca Daniela in Curcan, 7 Ian 2016 | 1613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan
  • 4 catei usturoi
  • 4 linguri mustar
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • 1 cana de apa minerala
  • rosii chery
  • jumatate de ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 cub de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu mustar la cuptor:

Pulpele le spalam in apa rece, apoi le stergem, le curatam de piele si le crestam din loc in loc.


Pentru sos: Usturoiul il pisam bine cu sare, ulei si mustarul, iar pasta rezultata ungem pulpele pe toate partile.


Intr-o tava unsa cu unt punem pulpele si le asezonam cu legumele mentionate.


Adaugam si apa minerala apoi punem capacul la tava sau daca nu aveti o inveliti in folie de aluminiu.


Dam tava la cuptor pentru jumatate de ora, dupa care dam deoparte capacul/folia de aluminiu si mai lasam in cuptor pana cand pulpele s-au rumenit frumos.


Se pot servi cu orice salata si garnitura!


Noi am servit cu salata de andive si rosiile chery coapte din tava!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

08.01.2016, 09:02

Ce bună trebuie să fie!

dantes 1

09.01.2016, 14:08

Bune!

Stefania1964 1

25.01.2016, 15:24

ce rumene si bune sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Copan impanat cu usturoi si carnat de casa in vas roman