Pulpe de curcan la cuptor

de laviniaticu in Curcan, 19 Apr 2012 | 12712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de curcan
  • 50 grame de slanina taiata bucatele
  • 50 ml ulei
  • un pahar de vin
  • MARINATA
  • 500 ml vin alb
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri sare
  • o lingurita zahar
  • piper boabe
  • 50 ml ulei
  • rozmarin, chimen, cimbru
  • o lingura otet balsamic
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan la cuptor:

Pulpele de curcan se curata si se spala. Din loc in loc se cresteaza cu cutitul si se introduce cate o bucatica de slanina.


Se amesteca toate ingredientele si se face marinata care se pune intr-o punga, peste care se pune carnea, dupa care se scoate aerul din punga cat de mult posibil, se inchide punga, se agita putin, si se lasa la frigider o noapte sa se intrepatrunda aromele.


A doua zi se scoate carnea si se scurge, se aseaza intr-o tava, se mai adauga 50 ml ulei si un pahar cu vin, si o cana cu apa. Se acopera carnea cu hartie de copt sau cu folie de aluminiu (eu am pus hartie de copt pentru ca se desprinde muuult mai usor). Se lasa carnea la cuptor la foc foarte mic 2 ore, dupa care se lasa descoperit pana se evapora lichidul.


Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

laviniaticu 1

03.10.2012, 14:41

multumesc!!!

Rocsi 1

02.10.2013, 20:52

La multi ani!

miki_a 1

02.10.2015, 20:56

La multi ani!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa cu capsuni si menta
  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

  • 12

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Turtite impletite, cu magiun

de RODIMUR 7

pe 10.07 la 23:09

Tort de vară cu vanilie și piersici

de Ancutsa 6

pe 10.07 la 12:31

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale