Pulpe de pui aromate, cu gutui si sos de vin

de Oana in Pui, 13 Oct 2010 | 3911 vizualizari

 

Cum apar gutuile pregatesc fripturica aceasta, este absolut delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2 cani de supa de pui
  • o cana cu vin alb
  • o cana cu suc de rosii
  • cateva felii groase de gutuie
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • boia dulce
  • menta uscata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui aromate, cu gutui si sos de vin:

Pulpele de pui se spala si se aseaza intr-un vas de iena mai adanc. Se condimenteaza, se aseaza feliile de gutui printre ele si se adauga supa, vinul si sucul de rosii. Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor aproximativ 45 de minute. Se scoate apoi folia si se lasa sa se rumeneasca putin deasupra.


Se pot servi cu piure, paste sau orez. Sau doar cu paine proaspata si muuult sos.

 

TIPS-URI

1

Feliile de gutui coapte se paseaza in sos, dand o textura mai cremoasa si foarte aromata.

2

Friptura are un gust si mai intens de gutuie, aromele imbinandu-se mult mai bine daca se lasa cel putin 6 ore sa se odihneasca. Dupa ce am tinut-o la frigider peste noapte, a doua zi sosul avea un gust extraordinar!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui aromate, cu gutui si sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

ionix 1

16.10.2010, 00:18

bai, cre' ca mi-ar placea mult asa ceva... pun la favorite

Oana 1

16.10.2010, 00:34

Ionixu, pai sa incerci! sosul e excelent! daca n-o sa-ti placa gutuile, nu le mananci

getix 1

12.11.2011, 11:44

f bun !
azi incerc si eu reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu paprika