Pulpe de pui aromate, cu gutui si sos de vin

de Oana in Pui, 13 Oct 2010 | 5199 vizualizari

 

Cum apar gutuile pregatesc fripturica aceasta, este absolut delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2 cani de supa de pui
  • o cana cu vin alb
  • o cana cu suc de rosii
  • cateva felii groase de gutuie
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • boia dulce
  • menta uscata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui aromate, cu gutui si sos de vin:

Pulpele de pui se spala si se aseaza intr-un vas de iena mai adanc. Se condimenteaza, se aseaza feliile de gutui printre ele si se adauga supa, vinul si sucul de rosii. Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor aproximativ 45 de minute. Se scoate apoi folia si se lasa sa se rumeneasca putin deasupra.


Se pot servi cu piure, paste sau orez. Sau doar cu paine proaspata si muuult sos.

 

TIPS-URI

1

Feliile de gutui coapte se paseaza in sos, dand o textura mai cremoasa si foarte aromata.

2

Friptura are un gust si mai intens de gutuie, aromele imbinandu-se mult mai bine daca se lasa cel putin 6 ore sa se odihneasca. Dupa ce am tinut-o la frigider peste noapte, a doua zi sosul avea un gust extraordinar!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui aromate, cu gutui si sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

ionix 1

16.10.2010, 00:18

bai, cre' ca mi-ar placea mult asa ceva... pun la favorite

Oana 1

16.10.2010, 00:34

Ionixu, pai sa incerci! sosul e excelent! daca n-o sa-ti placa gutuile, nu le mananci

getix 1

12.11.2011, 11:44

f bun !
azi incerc si eu reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melci cu nuca , stafide si scortisoara

ieri la 23:05

Prăjitură turnată cu brânză

ieri la 21:41

 Tortellini cu sos cheddar , jambon si fasole verde

ieri la 21:33

Jumari extra

ieri la 21:04

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu salata de varza si paine de casa