Pulpe de pui cu ardei

de divainbucatarie in Pui, 11 Aug 2011 | 4426 vizualizari

 

Nu stii ce sa gatesti pentru pranzul de azi? Niste pulpe de pui cu ardei vor fi cu siguranta apreciate.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 5-6 linguri ulei masline
  • 1 ceasca vin alb
  • cateva fire de cimbrisor
  • 1/2 lingurita zitronen pfeffer
  • 2 lingurite suc lamaie
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ardei:

Taiem ceapa solzisori si o calim impreuna cu ardeii taiati fasii timp de 1 minut, doar cat sa se moaie putin.

Pulpele de pui le punem intr-un vas termorezistent. Le condimentam cu sare si zitronenpfeffer, apoi le acoperim cu ceapa si ardei. Turnam uleiul (in care s-au calit legumele) si vinul, in vas. Cateii de usturoi ii taiem in jumatate si ii punem langa pui. Presaram cimbrisorul, acoperim cu o folie de staniol si dam la cuptor, la 200°C pentru 30 minute.

Dupa acest interval luam folia, iar ardeii si ceapa ii impingem in lichid pentru a nu se arde. Punem 1 lingurita suc lamaie peste fiecare pulpa, apoi le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.

Pulpele de pui cu ardei le servim calde cu cartofi, orez sau cus-cus.

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

DIANA B 1

11.08.2011, 17:51

Vezi sa nu ... da' fara cartofi , orez si cous-cous , crezi ca nu merge ? goool , soro

Krystyan Trendy 1

23.11.2013, 12:50

ce bunatate!

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:54

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fripturica de pui cu sos aromat