Pulpe de pui cu ardei

de divainbucatarie in Pui, 11 Aug 2011 | 2742 vizualizari

 

Nu stii ce sa gatesti pentru pranzul de azi? Niste pulpe de pui cu ardei vor fi cu siguranta apreciate.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 5-6 linguri ulei masline
  • 1 ceasca vin alb
  • cateva fire de cimbrisor
  • 1/2 lingurita zitronen pfeffer
  • 2 lingurite suc lamaie
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ardei:

Taiem ceapa solzisori si o calim impreuna cu ardeii taiati fasii timp de 1 minut, doar cat sa se moaie putin.


Pulpele de pui le punem intr-un vas termorezistent. Le condimentam cu sare si zitronenpfeffer, apoi le acoperim cu ceapa si ardei. Turnam uleiul (in care s-au calit legumele) si vinul, in vas. Cateii de usturoi ii taiem in jumatate si ii punem langa pui. Presaram cimbrisorul, acoperim cu o folie de staniol si dam la cuptor, la 200°C pentru 30 minute.


Dupa acest interval luam folia, iar ardeii si ceapa ii impingem in lichid pentru a nu se arde. Punem 1 lingurita suc lamaie peste fiecare pulpa, apoi le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.


Pulpele de pui cu ardei le servim calde cu cartofi, orez sau cus-cus.


Pofta buna va doresc!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

DIANA B 1

11.08.2011, 17:51

Vezi sa nu ... da' fara cartofi , orez si cous-cous , crezi ca nu merge ? goool , soro

Krystyan Trendy 1

23.11.2013, 12:50

ce bunatate!

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si galuste de cartofi