Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 11 Aug 2011 | 11262 vizualizari

 

Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor este ceva simplu, bun si de efect

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 1 kg cartofi
  • 4 rosii mari de gradina
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce.
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor:

Reteta de Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor se prepara astfel:


Spalam pulpele, le taiem pe jumatate, dupa care le condimentam cu sare, piper si boia dulce si le lasam la frigider 30 de minute.


Intre timp curatam cartofii, ii taiem felii, nu foarte subtiri, ci un pic mai groase, ungem o tava cu ulei, punem cartofii.


Rosiile spalate, le taiem cubulete, pe care le vom pune peste cartofi, condimentam, apoi vom pune carnea deasupra si usturoiul intreg.


Punem o cana de apa si dam la cuptorul preincalzit 1 ora, pana se rumeneste carnea, iar cartofii s-au facut.


Dupa ce scoatem din cuptor asezonam cu patrujel verde tocat.


Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor o incantare pentru papilele gustative.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bunica 1

11.08.2011, 21:22

Buuuuuun !

Dya Daniela Andrei 1

11.08.2011, 22:39

Delicios! Apetisant! Delicios! Am mai spus asta?! Minunata prezentarea! Plina de culoare si deliciu!

RuxyRux 1

12.08.2011, 00:12

Arata senzational!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor