Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 11 Aug 2011 | 19212 vizualizari

 

Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor este ceva simplu, bun si de efect

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 1 kg cartofi
  • 4 rosii mari de gradina
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce.
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor:

Reteta de Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor se prepara astfel:

Spalam pulpele, le taiem pe jumatate, dupa care le condimentam cu sare, piper si boia dulce si le lasam la frigider 30 de minute.

Intre timp curatam cartofii, ii taiem felii, nu foarte subtiri, ci un pic mai groase, ungem o tava cu ulei, punem cartofii.

Rosiile spalate, le taiem cubulete, pe care le vom pune peste cartofi, condimentam, apoi vom pune carnea deasupra si usturoiul intreg.

Punem o cana de apa si dam la cuptorul preincalzit 1 ora, pana se rumeneste carnea, iar cartofii s-au facut.

Dupa ce scoatem din cuptor asezonam cu patrujel verde tocat.

Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor o incantare pentru papilele gustative.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bunica 1

11.08.2011, 21:22

Buuuuuun !

Dya Daniela Andrei 1

11.08.2011, 22:39

Delicios! Apetisant! Delicios! Am mai spus asta?! Minunata prezentarea! Plina de culoare si deliciu!

RuxyRux 1

12.08.2011, 00:12

Arata senzational!!!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de soia si ierburi de Provence