Pulpe de pui cu ciuperci in sos tomat la cuptor

de Rocsi in Pui, 6 Noi 2012 | 4049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui superioare
  • 1 borcan mic cu ciuperci intregi
  • 300 gr rosii intregi in suc propriu
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 1 foaie dafin
  • 2 linguri ulei
  • 1 canita mica cu vin rosu
  • 3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci in sos tomat la cuptor:

Pulpele de pui le spalam bine si le curatam de tot puful. Ciupercile le scurgem de zeama si le spalam sub jetul de apa.


Ungem un vas de ceramica cu ulei. Asezam pulpitele si ciupercile. Rosiile le scoatem din cutie si le tocam.


Intr-o cratita punem vinul, paste de gogosari, o canita cu apa si rosiile tocate cu tot cu sucul lor. Acesta il punem in vas peste pui si ciuperci.

Condimentam cu sare, piper si putin busuioc. Rupem frunza de dafin bucatele mici si o punem deasupra. Usturoiul il curatam, il pisam si il imprastiem peste tot in vas. Acoperim vasul cu capacul sau si il bagam in cuptor. Aprindem cuptorul si lasam pulpele acolo pana sunt bine patrunse.


La sfarsit le lasam descoperite 10 minute apoi scoatem vasul sa se racoreasca putin preparatul nostru.


Am servit cu un piure cremos si a fost foarte bun meniul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci in sos tomat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Rocsi 1

18.11.2012, 14:44

Multumesc

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 11:38

Rocsi 1

21.11.2012, 14:18

Multumesc...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor