Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi

de MotanLaOale in Pui, 11 Iul 2012 | 5942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 500g cartofi noi
  • 1 dovlecel mijlociu
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 capatana usturoi
  • 400g rosii taiate
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura marar
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi:

Ceapa se curata si se taie rondele.


Cartofii se curata si se taie in doua.


Dovlecelul se curata si se taie cuburi.


Ardeiul se curata si se toaca.


Pulpele se curata, se spala, se ung cu ulei si se presara cu sare si piper.


Intr-o tava se pune uleiul, ceapa si cartofii, se pune vegeta si piper si putina apa si se introduce in cuptor pentru 15-20 minute.


Se scoate tava si se pune dovlecelul, ardeiul si deasupra pulpele.


Se completeaza cu apa daca este cazul si se introduce in cuptor 30-40 minute.


Pulpele se intorc la jumatatea timpului pe partea cealalta.


Dupa ce sunt firte legumele se csoate tava si se scot pulpele pe o farfurie.


Se adauga in tava rosiile, usturoiul tocat si mararul tocat si se amesteca.


Se pun pulpele la loc deasupra si se mai tine la cuptor 20-30 minute pana scade sosul si se rumenesc pulpele.


Se serveste calda cu salata.


Pofta Buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

12.07.2012, 08:23

Multumesc

mena29 1

12.07.2012, 20:09

si astea s-au terminat,stiu

MotanLaOale 1

12.07.2012, 20:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor cu pulpite in sos de rosii