Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Pulpele spalate si zvantate,le saram,piperam,le frecam bine cu 2-3 lg.sos soia si le lasam la frigider,cateva ore.
Intr-un capac de yena(sau o tava mai mica)punem zeama din punga,pulpele pe care le ungem cu putina miere si hrean ras.Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.
Cand le servim mai punem putin hrean,asta daca va place mancarea mai picanta.
Noi le-am servit alaturi de cartofi fierti si dupa aceea,putin prajiti si muraturi(ca mai am vreo 2 butoaie)
Pofta buna!!!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola