Pulpe de pui cu legume la cuptor

de Cris2711 in Pui, 9 Aug 2013 | 10810 vizualizari

 

de pofta:D

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • ulei de masline
  • 2 cepe(una alba si una rosie)
  • 2 morcovi
  • 2-3 rosii
  • frunze de telina
  • ardei gras
  • 80 ml vin alb sau rose
  • usturoi optional
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • condimente dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume la cuptor:

Se condimenteaza pulpele cu condimente.

Cuptorul se preincalzeste la 200°.

Se pun pulpele de pui intr-o forma termorezistenta  la cuptor.

Se adauga legumele taiate,dupa preferinta,langa pulpe.

Deasupra se adauga uleiul de masline,sucul de rosii si vinul .

Se adauga la cuptor ,la 200°,circa 80 de minute,pana se rumenesc.

Apoi se intredeschide usa cuptorului si se mai lasa 10 minute.

Se servesc calde.

TIPS-URI

1

a se folosi legumele si condimentele preferate.

2

cand sunt la cuptor,la interval de 15 minute ,se stropesc cu sucul propriu deasupra,cu un polonic,primesc o culoare mai aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Closca cu puii de aur - pulpe umplute