Pulpe de pui cu orez brun si legume

de nico15 in Pui, 15 Noi 2010 | 3929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3- pulpe de pui potrivite
  • 250 grame cartofi
  • 3-4 fire de usturoi verde
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 1/2 ardei rosu;
  • 1/2 ardei verde
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 1 portocala
  • 200 de grame de orez brun
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • ulei, sare, condimente dupa gust
  • 100 ml de vin alb sec
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu orez brun si legume:

Se curata bine pulpele, se pune orezul la inmuiat separat, se curata legumele, se taie ceapa rosie julien, cartofii sferturi, ceapa si usturoiul verde se lasa intregi, ardei fasii, iar usturoiul se lasa cateii nezdrobiti si o portocala decojita si taiata in felii subtiri. Se pun la cuptor, se adauga si orezul. Separat se pun pulpele in ceaun la prajit, dar foarte putin doar sa capete culoare dupa care sunt scoase si adaugate in tava cuptorului, se lasa 40-50 de minute, acestea se sareaza si condimenteaza dupa gust.



Atentie la cuptor deoarece orezul are tendinta de a se prinde. In ultimele 10 minute se adauga si vinul pentru ai da un gust cat mai placut.



Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu orez brun si legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

silvi0ara

silvi0ara 1

15.11.2010, 17:55

De aici vreau portie dubla.

Laly

Laly 1

15.11.2010, 22:35

Da si eu vreau o portie mare

vanilla

vanilla 1

19.11.2010, 16:05

cred ca sunt ff bune!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!