Pulpe de pui cu rosii la cuptor

de Rocsi in Pui, 28 Iul 2011 | 5847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 2 rosii
  • 2 cepe verzi
  • 3,4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu rosii la cuptor:

Pulpele de pui le spalam bine si le indepartam tot puful ce este pe ele.

le tamponam cu niste servete de bucatarie si le taiem in doua(le puteti lasa si intregi).

rosiile le decojim si le taiem cubulete.

ceapa o curatam,o spalam si o tocam.

usturoiul il curatam,il spalam si il tocam marunt.

luam o tava de aragaz si punem hartie de copt in ea(sau puteti sa nu puneti).

adaugam uleiul in tava apoi punem pulpele ,si le tavalim pe ambele parti prin acel ulei.

le condimentam cu sare ,piper si boia de ardei dulce.

apoi ,peste pui,punem ceapa,rosiile si usturoiul,tocate.

punem si jumatate de cana de apa.

acoperim tava cu staniol si il gaurim din loc in loc cu furculita.

o dam in cuptorul incins ,la o temperatura potrivita.

incercam pulpele si cand suntem bine patrunse,indepartam staniolul si le mai lasam circa 10 minute.

scoatem tava din cuptor si servim pulpitele!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu sos de rosii