Pulpe de pui cu rosii la cuptor

de Rocsi in Pui, 28 Iul 2011 | 3757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 2 rosii
  • 2 cepe verzi
  • 3,4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu rosii la cuptor:

Pulpele de pui le spalam bine si le indepartam tot puful ce este pe ele.


le tamponam cu niste servete de bucatarie si le taiem in doua(le puteti lasa si intregi).


rosiile le decojim si le taiem cubulete.


ceapa o curatam,o spalam si o tocam.


usturoiul il curatam,il spalam si il tocam marunt.


luam o tava de aragaz si punem hartie de copt in ea(sau puteti sa nu puneti).


adaugam uleiul in tava apoi punem pulpele ,si le tavalim pe ambele parti prin acel ulei.


le condimentam cu sare ,piper si boia de ardei dulce.


apoi ,peste pui,punem ceapa,rosiile si usturoiul,tocate.


punem si jumatate de cana de apa.


acoperim tava cu staniol si il gaurim din loc in loc cu furculita.


o dam in cuptorul incins ,la o temperatura potrivita.


incercam pulpele si cand suntem bine patrunse,indepartam staniolul si le mai lasam circa 10 minute.


scoatem tava din cuptor si servim pulpitele!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

horia 1

01.08.2011, 00:47

prezentarea este de nota 10.

horia 1

01.08.2011, 00:47

felicitari !

Rocsi 1

01.08.2011, 10:18

multumesc horia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

ieri la 15:40

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume la cuptor