Pulpe de pui cu rosii si mozzarella

de Zamfira in Pui, 21 Apr 2013 | 6527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui (pulpe, piept de pui sau curcan)
  • 4 linguri de ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 rosii
  • 200 g mozzarella
  • 1/2 lingurita busuioc
  • sare, piper dupa gust
  • ornat: busuioc sau patrunjel verde tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu rosii si mozzarella:

Spalam carnea de pui sau curcan. Punem carnea la macerat (minim 12 ore) intr-un amestec de: 2 linguri de ulei, 4 catei de usturoi pisat si o lingurita de cimbru uscat, sare si piper dupa gust.


Ungem o tava cu 2 linguri de ulei, asezam carnea de pui si adaugam 1/2 pahar de apa (150 ml apa). Prajim carnea in cuptor 30-35 minute (carnea trebuie intorsa dupa 20 minute).


Dupa ce carnea este aproape fragezita, peste ea asezam alternativ felii de rosii si mozzarella. Taiem feliile suficient de grosute (0,5 cm). Presaram 1/2 lingurita bucuioc uscat. Punem tava in cuptor pentru inca 10 minute. Poate fi servita cu salata sau pur si simplu asa.


 

TIPS-URI

1

carnea de curcan are nevoie de un timp mai mare de prajire, in prima parte 40-45 minute

2

de preferat mozzarella proaspata (cu zer)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu rosii si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

babi5 1

29.08.2013, 20:19

Panacris 1

29.09.2013, 11:04

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 09:34

foarte bune pulpele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti fara ulei cu copanele picante