Pulpe de pui cu rosii si mozzarella

de Zamfira in Pui, 21 Apr 2013 | 6152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui (pulpe, piept de pui sau curcan)
  • 4 linguri de ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 rosii
  • 200 g mozzarella
  • 1/2 lingurita busuioc
  • sare, piper dupa gust
  • ornat: busuioc sau patrunjel verde tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu rosii si mozzarella:

Spalam carnea de pui sau curcan. Punem carnea la macerat (minim 12 ore) intr-un amestec de: 2 linguri de ulei, 4 catei de usturoi pisat si o lingurita de cimbru uscat, sare si piper dupa gust.


Ungem o tava cu 2 linguri de ulei, asezam carnea de pui si adaugam 1/2 pahar de apa (150 ml apa). Prajim carnea in cuptor 30-35 minute (carnea trebuie intorsa dupa 20 minute).


Dupa ce carnea este aproape fragezita, peste ea asezam alternativ felii de rosii si mozzarella. Taiem feliile suficient de grosute (0,5 cm). Presaram 1/2 lingurita bucuioc uscat. Punem tava in cuptor pentru inca 10 minute. Poate fi servita cu salata sau pur si simplu asa.


 

TIPS-URI

1

carnea de curcan are nevoie de un timp mai mare de prajire, in prima parte 40-45 minute

2

de preferat mozzarella proaspata (cu zer)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu rosii si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

babi5 1

29.08.2013, 20:19

Panacris 1

29.09.2013, 11:04

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 09:34

foarte bune pulpele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si conopida in vas roman