Pulpe de pui cu sos de rosii

de pity19 in Pui, 19 Aug 2014 | 2805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele + 4 pulpe
  • 400 gr mazare la conserva ( bob mic )
  • 5 rosii mari
  • 3 ardei verzi
  • 1 lingura pasta de rosii iute
  • o cana de apa
  • Condimente ptr carne : vegeta , piper , boia iute .
  • Condimente ptr sos : vegeta , sare , piper .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii:

  • Carnea de pui : Clatim pulpele , le crestam si condimentam ;
  • Pregatim Gratarul ptr aragaz   , ungem cu ulei si dam la incins ; Punem pulpele si lasam pe ambele parti cca 10 minute pana se rumenesc frumos ;
  • Sosul : Intr-o cratita adaugam o cana de apa , punem la foc mic mana apa clocoteste ; Clatim ardeii si rosiile , taiem rondele si punem in cratita la foc mediu cca 20 de minute , dupa care adaugam mazarea scursa de zeama , pasta de rosii , vegeta , sare , piper dupa gust ; Punem pulpele in cratita cu sos , acoperim cu capac si lasam cca 30 de minute la foc mic ;
     Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui