Pulpe de pui cu sos de rosii

de pity19 in Pui, 19 Aug 2014 | 2777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele + 4 pulpe
  • 400 gr mazare la conserva ( bob mic )
  • 5 rosii mari
  • 3 ardei verzi
  • 1 lingura pasta de rosii iute
  • o cana de apa
  • Condimente ptr carne : vegeta , piper , boia iute .
  • Condimente ptr sos : vegeta , sare , piper .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii:

  • Carnea de pui : Clatim pulpele , le crestam si condimentam ;
  • Pregatim Gratarul ptr aragaz   , ungem cu ulei si dam la incins ; Punem pulpele si lasam pe ambele parti cca 10 minute pana se rumenesc frumos ;
  • Sosul : Intr-o cratita adaugam o cana de apa , punem la foc mic mana apa clocoteste ; Clatim ardeii si rosiile , taiem rondele si punem in cratita la foc mediu cca 20 de minute , dupa care adaugam mazarea scursa de zeama , pasta de rosii , vegeta , sare , piper dupa gust ; Punem pulpele in cratita cu sos , acoperim cu capac si lasam cca 30 de minute la foc mic ;
     Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci in sos de smantana