Pulpe de pui in sos de mustar

de T I M E A in Pui, 16 Mar 2014 | 2678 vizualizari

 

Un pranz gustos si sanatos cu pulpe de pui la cuptor in sos delicios de mustar servite cu garnitura de legume.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui superioare
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite mustar cu piper
  • 1 lingurita mustar simplu
  • 1 lingurita oregano uscat
  • sare si piper
  • 1 lingura ulei de masline pt uns tava
  • 1/2 capatana usturoi
  • Garnitura de legume:
  • 1 punga mix de legume (brocoli, morcov, porumb, mazare) - 350 gr
  • 300 gr fasole verde congelata
  • condimente: sare, piper praf de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 cana apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de mustar:

Spalam pulpele si indepartam pielea (daca doriti voi puteti lasa si pielea).


Saram si piperam carnea pe ambele parti si o crestam din loc in loc.


Intr-un bol frecam uleiul cu mustarul pana se ingroasa si devine ca o maioneza. Adaugam oregano si amestecam. Ungem bucatile de carne cu acest amestec.


Usturoiul curatat si taiat felii il punem in crestaturile facute. Punem carnea intr-o tava in care am picurat putin ulei de masline.


Acoperim cu o folie de Al si lasam la rece aprox o ora.


Dam la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 40-45 de minute.


Dupa acest timp indepartam folia de Al si mai lasam la cuptor 15-20 de minute pana se rumenesc pulpele frumos deasupra.


In timp ce avem pulpele la cuptor pregatim legumele.


Intr-un wok calim legumele in putin ulei de masline. Adaugam o jumatate de cana de apa, condimentam cu sare, piper si pudra de usturoi si oprim focul cand apa s-a evaporat (aprox 10 minute).


Scoatem pulpele din cuptor si le servim calde cu garnitura de legume.


Sa aveti pofta ca noi am avut.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

T I M E A 1

17.03.2014, 18:50

multumesc

Micutza Luana 1

29.03.2014, 20:11

delicioase

Krystyan Trendy 1

15.06.2014, 09:13

foarte bune pulpele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de mustar si praz