Pulpe de pui la capac cu legume

de Sylvia in Pui, 16 Aug 2011 | 3370 vizualizari

 

Va prezint azi o reteta simplu de realizat, practica si foarte aromata: Pulpele de pui la capac. Cine nu le cunoaste si nu le-a testat? Eu am adus un plus de aroma adaugand un fir de coriandru si de chimen macinat, aroma a fost de vis si culoarea pe masura.

 

INGREDIENTE

  • Pentru a prepara reteta de Pulpe de pui la capac avem nevoie de :
  • pulpe inferioare de pui,
  • 2 fire de ceapa verde,
  • ardei verde si ardei rosu,
  • o tija de telina ,
  • o lingura ulei de masline ,
  • sare si piper proaspat macinate,
  • boia dulce si picanta,
  • o crenguta de rozmarin proaspat,
  • coriandru si chimen macinate ( eu am aceste condimente aduse din Algeria, au o aroma aparte condimentele africane, am mai vb despre asta ) .
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la capac cu legume:

Iata cum am preparat reteta de Pulpe la capac cu legume:


Se aseaza intr-o tigaie neaderenta de preferinta ( eu am folosit o tigaie Tefal ) pulpele de pui si legumele maruntite.


Se condimenteaza cu sare, piper, boia, coriandru, chimen macinate si se adauga o lingura de ulei de masline si o creanga de rozmarin.


Adaugam o cescuta de apa si lasam sa se faca la foc extrem de mic, acoperite cu capac pana se patrunde carnea bine.


Spre final marim putin foucul si lasam sa scada putin sosul. Se mai condimenteaza la final cu o tusa fina de coriandru si chimen macinate sa se simta mai bine aroma.


Eu am servit pulpele de pui in compania unor cartofi fierti in abur si condimentati cu sare, piper si patrunjel verde, gustul a fost de vis si simplitatea retetei fara margini va doresc pofta buna .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la capac cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

diaconta 1

03.09.2011, 22:09

La multi ani Sylvia sa ai parte de toata fericirea din lume
am ajuns si eu mai tarzior

horia 1

04.09.2011, 17:27

LA MULTI ANI !

horia 1

04.09.2011, 17:27

preparatul este superb!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut la cuptor