Pulpe de pui la punga

de Lau in Mancaruri cu carne, 1 Apr 2012 | 3390 vizualizari

 

Va urez La multi ani de florii celor care isi sarbatoresc ziua

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele
  • 4 aripi
  • 1 punga pentru cuptor
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • rozmarin
  • condimente pentru pui
  • usturoi granulat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la punga:

Pulpele si aripile se spala bine si se sterg de apa,

Condimentele se amesteca toate intr-un bol,

Pulpele si aripile se ung cu ulei si se condimenteaza,

Se aseaza carnea in punga si se leaga,se aseaza punga in tava si se inteapa din loc in loc

Se da tava la cuptor cca 60 min,

Inainte cu 10 min sa fie gata,am taiat punga deasupra si am inlaturat-o,

Am servit cu piure de cartofi cu spanac si salata verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lau 1

01.04.2012, 21:23

multumesc

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:29

bun,bun

Lau 1

02.04.2012, 11:37

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor cu carnati