Pulpe de pui la punga

de madi_marin in Pui, 28 Feb 2010 | 7992 vizualizari

 

Inspirata de Rivka, am facut si eu aceste delicioase pulpe la punga. Sunt foarte usor de preparat si rezultatul e super delicios....

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • condimente pentru carnea de pui
  • piper
  • usturoi granulat
  • ulei
  • 1 punga pentru copt ( de la Fino)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la punga:

Pulpele se spala, se sterg de apa, se ung cu ulei si se presara cu multe condimente. Se pun in punga de copt, se leaga ,  se inteapa in 2 locuri cu o scobitoare, apoi se pune punga intr-un castron de jena ( nu merge in tava, trebuie neaparat castron termorezistent, pentru ca altfel se lipeste punga , se arde si nu iese nimic bun!). Se da vasul la cuptor pe gratar la nivelul 1, deci nu direct pe plita, si se lasa cam 40 de minute, apoi se taie punga cu grija sa nu ne ardem cu aburul care iese si se mai lasa pana se rumenesc. Se servesc cu garnitura si salata la alegere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui la punga-0
Pulpe de pui la punga-1
Pulpe de pui la punga-2
Pulpe de pui la punga-3
Pulpe de pui la punga-4
Pulpe de pui la punga-5
Pulpe de pui la punga-6
Pulpe de pui la punga-7

COMENTARII (8)

madi_marin

madi_marin 1

01.03.2010, 09:22

Dragilor....ma bucur ca va plac...sunt pulpele astea o nebunie....si eu o sa fac mai des ca merita.... Rivka ....si eu am cumparat un set de pungi fara condimente, dar cand am pus direct in tava s-a ars si de-aia acum folosesc un castron cu peretii mai grosi....

Rocsi

Rocsi 1

01.03.2010, 10:25

ce bina arata

elena1988

elena1988 1

13.03.2011, 19:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!