Pulpe de pui la punga

de madi_marin in Pui, 28 Feb 2010 | 8828 vizualizari

 

Inspirata de Rivka, am facut si eu aceste delicioase pulpe la punga. Sunt foarte usor de preparat si rezultatul e super delicios....

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • condimente pentru carnea de pui
  • piper
  • usturoi granulat
  • ulei
  • 1 punga pentru copt ( de la Fino)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la punga:

Pulpele se spala, se sterg de apa, se ung cu ulei si se presara cu multe condimente. Se pun in punga de copt, se leaga , se inteapa in 2 locuri cu o scobitoare, apoi se pune punga intr-un castron de jena ( nu merge in tava, trebuie neaparat castron termorezistent, pentru ca altfel se lipeste punga , se arde si nu iese nimic bun!). Se da vasul la cuptor pe gratar la nivelul 1, deci nu direct pe plita, si se lasa cam 40 de minute, apoi se taie punga cu grija sa nu ne ardem cu aburul care iese si se mai lasa pana se rumenesc. Se servesc cu garnitura si salata la alegere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

madi_marin 1

01.03.2010, 09:22

Dragilor....ma bucur ca va plac...sunt pulpele astea o nebunie....si eu o sa fac mai des ca merita.... Rivka ....si eu am cumparat un set de pungi fara condimente, dar cand am pus direct in tava s-a ars si de-aia acum folosesc un castron cu peretii mai grosi....

Rocsi 1

01.03.2010, 10:25

ce bina arata

elena1988 1

13.03.2011, 19:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pui la cuptor cu sos alb