Pulpe de pui pe pat de sare si ciuperci sotate

de Valclaudia in Pui, 12 Iul 2015 | 1048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • sare si piper dupa gust
  • curry dupa gust
  • 500 g ciuperci brune
  • sare grunjoasa, cca 300 g
  • maghiran si busuioc uscat pentru aromat patul de sare
  • 1 ceapa mare rosie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • sare si piper dupa gust
  • bobite de mustar
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de sare si ciuperci sotate:

Curatam pulpele de pui de piele, le spalam sub jet de apa rece si le stergem apoi cu servetele de bucatarie absorbante.


Le condimentam cu sare si piper dupa gust, pentru culoare si aroma presaram pudra curry.


Preincalzim cuptorul la 220 grade.


Asezam sarea grunjoasa intr-o forma termorezistenta, adaugam maghiran si busuioc uscat, apoi asezam pulpele pe patul de sare.


Dam pulpele la cuptor pana es rumenesc frumos pe ambele parti.


Ciupercile se curata si se lasa intregi.


Ceapa curatata si taiata marunt se pune la calit in doua linguri ulei de masline.


Adaugam ardeiul taiat bucati si ciupercile, presaram sare si piper dupa gust, bobitele de mustar si lasam sa se gateasca ciupercile la foc potrivit pana scade apa lasata de acestea si sunt inbracateintr-un fel de sos (format din ceapa si ardei prin sotare). Oprim focul si presaram patrunjel verde proaspat tocat.


Servim pulpele cu ciuperci sotate.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare si ciuperci sotate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

diaconta 1

12.07.2015, 23:18

Imi place

mihaelar63 1

13.07.2015, 07:51

Nu am incercat dar urmeaza !!!

-Licurici- 1

15.07.2015, 13:42

bun, bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pui umplut servit cu legume