Intr-o tava de aragaz asezam pulpele de pui si cartofii taiati cuburi. Adaugam uleiul, usturoiul feliat si condimentam dupa gust. Dam tava la cuptor, la foc potrivit, pana ce pulpele si cartofii se rumenesc usor.
Ungem pulpele cu suc de rosii si le mai lasam 15-20 de minute. Optional, se adauga putin patrunjel verde, proaspat tocat.
Se servesc calde, cu pofta!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro