Pulpe de pui umplute

de La Ancuta in Pui, 10 Mai 2012 | 3172 vizualizari

 

O mancare fara multe pretentii, dar delicioasa :).

 

INGREDIENTE

  • Pentru pulpele umplute:
  • 8 pulpe de pui dezosate
  • cateva masline fara samburi
  • 4-5 ciuperci
  • cateva bucatele de cascaval afumat
  • sare, piper
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1 pahar apa
  • ulei de masline
  • Pentru garnitura:
  • 700 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 5 linguri smantana
  • 1 lingura amidon
  • 125 g branza Camembert
  • sare, piper
  • 1 frunza de dafin
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Spalam bine carnea apoi o stergem cu prosoape de hartie. Condimentam cu sare si piper.

Taiem ciupercile si maslinele feliute.


Pe fiecare bucata de carne asezam cateva feliute de ciuperci si masline iar apoi o bucatica de cascaval. Impaturam si le asezam in tava unsa cu putin ulei de masline.


Adaugam apa si vinul si dam la cuptor pana scade si pulpele se rumenesc frumos (~45 de minute).


Pentru garnitura curatam ciupercile si le taiem felii mai groase. Daca sunt micute le puteti taia numai in jumatate.


Curatam ceapa si o taiem marunt. Sotam ceapa in 2 linguri de ulei de masline si o lingura de apa.


Cand s-a inmuiat adaugam ciupercile si amestecam. Dupa ce s-au inmuiat si ciupercile adaugam o cana de apa si frunza de dafin. Lasam sa fiarba 10-15 minute apoi adaugam smantana.


Daca sosul este prea subtire putem adauga o lingura de amidon desfacut in putina apa.


Condimentam cu sare si piper iar la final adaugam branza taiata bucatele si mai lasam pe foc pana se topeste.


Presaram patrunjelul tocat si stingem focul.


Servim pulpele calde alaturi de ciuperci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

La Ancuta 1

13.05.2012, 21:30

Va multumesc dragelor

Toamna07 1

13.05.2012, 21:38

De cand am inceput sa intru pe Bucataras, m-am ingrasat !
Atatea bunatati... !

La Ancuta 1

13.05.2012, 22:30

Adina nu esti singura. Si noi avem aceasta problema, dar la Bucataras tot nu renuntam

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu sunca si feta