Pulpe de pui umplute la cuptor

de daniela_angelica in Pui, 23 Aug 2013 | 3410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • Masline negre
  • 200 gr jamon sau bacon
  • 4 fasii subtiri de slaninuta
  • Sare,piper
  • Un cartof sau un mar pentru a face dopul la pulpe
  • Pentru garnitura 500 gr cartoi
  • O ceapa mare
  • O cutie de bere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute la cuptor:

Pulpele de pui dezosate si deschise intr-un file mare se sareaza si se pipereaza,se umplu cu maslinele tocate si cu jamon. Deasupra se pune o felie de cartof sau de mar...ca sa nu iasa umplutura...odata ce a fost adunata pulpa de pui in jurul ei se pune feliuta de slanina si se leaga cu ata de bucatarie.Odata ce au fost legate se condimenteza din nou .


Cartofii si ceapa se taie rondele de grosimea unui deget,se condimenteaza si se amesteca cu o lingura ulei de maline.Se unge o tava de cuptor cu ulei, se pun cartofii,ceapa si pulpele de pui...se pune si berea si se da tava la cuptorul incins in prealabil la 180°

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Andreea Caroline 1

23.08.2013, 23:55

ianculubita 1

24.08.2013, 08:05

kukibella 1

24.08.2013, 10:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu sunca si feta