Pulpe de rata 'confiate' cu cartofi

de Catalina L in Rata, 10 Iun 2015 | 7354 vizualizari

COMENTARII (12)

reisnaor_2006 1

10.06.2015, 17:05

hmmmmmmm ce bune sunt

mihaelar63 1

10.06.2015, 17:07

Foarte bun Sincer nu am fost atenta niciodata la executarea acestei metode Ieri am prajit la foc mic in untura pulpele de cocos fierte in supa . Se chiama ca am facut si eu un fel de confit ?

Catalina L 1

10.06.2015, 17:15

da Miha ai facut bors si confit de cocos
nu se fierb in apa se prajesc 2 ore la foc mic in grasimea lor proprie

-Licurici- 1

10.06.2015, 17:25

daniastefania 1

10.06.2015, 17:28

Bun, bun!

Merisor 1

10.06.2015, 17:30

De-astea as papa si eu, dar si familia mea

simona72 1

10.06.2015, 17:37

Imi place carnea de rata! Am vazut cum se face confit de rata la tv, dar nu am papat...cred ca sunt grozave!!

Gicuta 1

10.06.2015, 18:46

Vreau si eu!

MotanLaOale 1

10.06.2015, 18:55

Catalina L 1

10.06.2015, 19:05

RuxyRux 1

10.06.2015, 19:12

Gatesti grozav draga mea!

Catalina L 1

10.06.2015, 19:41

merci Rux..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de rata in vid