Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pulpele de pui se spala si si se curata si se taie ciocanelele de partea superioara,apoi se pun la fiert intr-o oala timp de jumatate de ora.
Intre timp se curata ceapa si morcovul,ceapa se taie marunt,iar morcovul il radeti pe razatoare.Se spala si mazarea.
Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se pune mai intai ceapa,iar dupa ce s-a calit putin se pune sare,piper si oregano,apoi se adauga morcovul si mazarea si imediat se pune o cana de apa peste legume si se amesteca.
Daca pulpele sunt fierte se scot din apa si se pun peste legume.
Important: se verifica sa fie fiarta mazarea. Intre timp se pregateste smantana cu faina si se amesteca sa se omogenizeze bine.
Cand este fiarta mazarea si restul,se pune smantana care ulterior a fost pregatita si se pune peste pulpe si legume. Se mai lasa timp de 3 min si apoi se gusta,daca mai este nevoie de sare se mai adauga.
Se serveste calduta. Pofta Mare!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult