Pulpe pui cu mazare in sos de smantana

de mirela suba in Pui, 19 Apr 2013 | 3986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe pui intregi
  • 500 gr mazare verde
  • o ceapa mare
  • oregano
  • sare
  • piper
  • un morcov
  • smantana 200 gr
  • 3 lg faina
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pui cu mazare in sos de smantana:

Pulpele de pui se spala si si se curata si se taie ciocanelele de partea superioara,apoi se pun la fiert intr-o oala timp de jumatate de ora.


Intre timp se curata ceapa si morcovul,ceapa se taie marunt,iar morcovul il radeti pe razatoare.Se spala si mazarea.


Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se pune mai intai ceapa,iar dupa ce s-a calit putin se pune sare,piper si oregano,apoi se adauga morcovul si mazarea si imediat se pune o cana de apa peste legume si se amesteca.


Daca pulpele sunt fierte se scot din apa si se pun peste legume.


Important: se verifica sa fie fiarta mazarea. Intre timp se pregateste smantana cu faina si se amesteca sa se omogenizeze bine.


Cand este fiarta mazarea si restul,se pune smantana care ulterior a fost pregatita si se pune peste pulpe si legume. Se mai lasa timp de 3 min si apoi se gusta,daca mai este nevoie de sare se mai adauga.


Se serveste calduta. Pofta Mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pui cu mazare in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

gaby_gabytza 1

19.04.2013, 21:14

minunate

Rocsi 1

19.04.2013, 22:48

mirela suba 1

20.04.2013, 08:01

este foarte usoar de digerat aceasta mancare si sper sa va placa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu piept de pui la gratar