Pulpe si piept de curcan in sos de citrice

de Bucataras Medi in Curcan, 23 Sep 2010 | 4011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de curcan dezosate
  • 1 piept de curcan
  • un pahar cu vin alb
  • o cana cu supa de carne
  • 2 lingurite mustar clasic
  • ulei de masline
  • rozmarin uscat
  • oregano
  • zeama de la o portocala
  • zeama de la o lamaie
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si piept de curcan in sos de citrice:

Spalam carnea o condimentam cu sare si o asezam intr-un vas.


Facem un amestec de vin, ulei de masline, mustar,rozmarin si oregano .Amestecam bine si turnam peste carne.Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la rece pentru 2-3 ore dupa care scoatem din vas ,o clatim cu putina apa calduta , stregem cu un prosop de hartie si asezam carnea intr-o tava. Condimentam cu sare si piper si adaugam supa de carne, zeama de lamaie si zeama de portocala.


Dam la cuptor si din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava.Tinem pana cand carnea este bine facuta si bine rumenita.


Putem servi alaturi de o garnitura si o salata. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si piept de curcan in sos de citrice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Corinuta 1

25.09.2010, 22:23

Mama ce de bunataturi!

Bucataras Medi 1

26.09.2010, 09:04

Corina

nadina73 1

29.09.2010, 00:18

si la tine in vizita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan la tava