Varza murata cu carnaciori afumati si carne de curcan la cuptor

de Georgiana78 in Curcan, 27 Feb 2013 | 4083 vizualizari

 

Imi pare rau dar nu am mai apucat sa fac poza si la o farfurie frumos asezata.....!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata tocata fin
  • 3 carnaciori afumati de porc
  • 400 gr piept de curcan
  • ulei sau untura
  • piper, cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata cu carnaciori afumati si carne de curcan la cuptor:

- se caleste in ulei cu putina apa carnatii si pieptul de pui taiat bucati potrivite


- dupa ce s-au calit putin se mai adauga 100 ml apa si se mai lasa 10 min sa fiarba cu capac la foc mic


- varza tocata se adauga in cratita peste carnaciori si se lasa sa fiarba 10-15 min, se presara pier si cimbru, apoi se rastoarna totul intr-o tava de yena si se da la cuptor la foc potrivit cca 30-40 min pana varza se inmoaie si se rumeneste frumos pe deasupra


- se serveste cu mamaliguta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu carnaciori afumati si carne de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Georgiana78 1

28.02.2013, 12:39

Bunica, pai au mancat si fetitele mele si am zis sa aiba si o carnita mai usoara....!

Georgiana78 1

28.02.2013, 12:39

ianculubita, nici nu se poate fara...

Panacris 1

08.03.2013, 09:45

Savuroasă! Tocmai asta gătesc acum!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Varza dulce calita