Pulpe superioare invelite cu prosciutto crudo

de Bya Ralu in Pui, 12 Mar 2012 | 3010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pulpe superioare
  • 4 felii de prosciutto coto
  • sare,piper,vegeta
  • ulei masline
  • vin alb

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe superioare invelite cu prosciutto crudo:

Spalam bine bucatiile de pui,le curatam de grasimea in plus si le condimentam. Pregatim feliile de prosciutto si invelim fiecare bucata de pui, dupa care le punem intr-o tigaie cu putin ulei de masline, se intorc pe o parte si pe alta si se adauga apa cat sa acopere. Dupa ce scade apa se adauga si o ceascuta de vin alb si inca putina apa, se lasa timp de 20 min si se pot servi cu orice garnitura dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe superioare invelite cu prosciutto crudo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui in sos Worcester si orez cu legume