Pumpkin rolls

de Julie in Prajituri, 31 Oct 2010 | 1530 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 4 oua,
  • 100 g zahar,
  • 100 ml lapte,
  • 25 g drojdie,
  • 150 g unt,
  • esenta de vanilie,
  • un praf de sare,
  • aprox. 600 g faina

Umplutura:

  • o cana dovleac ras,
  • 3-4 linguri zahar,
  • o lingura unt,
  • 1 lingurita scortisoara,
  • cateva stafide,
  • 1 albus de ou,
  • 4-5 linguri nuci macinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pumpkin rolls:

Aluat: Drojdia se amesteca bine cu o lingurita de zahar, se adauga laptele caldut, ouale batute cu zaharul, untul, sarea si faina. Se framanta bine un aluat potrivit de moale care se lasa sa creasca, la loc cald. Umplutura: Dovleacul se pune la calit impreuna cu untul si zaharul.Cand s-a inmuiat se opreste focul si se adauga stafidele, nucile si albusul de ou batut spuma. Se intinde aluatul in foaie, se pune deasupra umplutura si se ruleaza in sul.Se taie felii si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se mai lasa sa creasca 15-20min ,apoi se introduce tava in cuptorul bine incins pentru 40-45 minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pumpkin rolls" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

ionela2682 1

01.11.2010, 10:24

diana_k 1

01.11.2010, 12:23

o idee foarte buna umplutura asat cu dovleac

vanilla 1

02.11.2010, 12:54

am trecuto la fav ca tare imi place!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Piersici