purcel copt cu mazare si rosii.

de mihaelar63 in Porc, 26 Feb 2010 | 1821 vizualizari

 

trebuia sa fac ceva care sa nu imi solicite prezenta langa cratita . este foarte simplu de pregatit .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc [eu am avut de casa , mai tanar ]
  • 1 pahar de bulion
  • 2 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 50 gr slanina afumata
  • 50 gr ulei
  • 2 foi dafin
  • 300 gr mazare verde congelata
  • sare
  • piper
  • marar
  • oregano

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA purcel copt cu mazare si rosii.:


  1. am spalat carnea si ampus-o intr-o tava pe pat de rosii taiate .am sarat piparat si am turnat bulionul deasupra . am pus restul condimentelor , usturoiul si slanina taiate feliute + mazarea pe deasupra .

  2. am acoperit cu folie de aluminiu si am dat la cuptor timp de o ora .

  3. am indepartat folia , am stropit cu putin ulei ptr aspect si am mai lasat 15 min ptr rumenire .

  4. s-a obtinut o minunata crusta , carnea ramanand suculenta in interior .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "purcel copt cu mazare si rosii." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

silvi0ara 1

26.02.2010, 10:53

Mihaela,incerca cu ceai rosu,Rooibos.Este foarte bun,chiar si pentru somn.si nu are cofeina,este este mult mai bun decat ceaiul verde.
Frumoasa friptura.

mihaelar63 1

26.02.2010, 11:45

multumesc silvoara

Bunica 1

26.02.2010, 14:26

A ajuns mirosul pana la mine in bucatarie !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Muschi de purcel la cuptor