purcel copt cu mazare si rosii.

de mihaelar63 in Porc, 26 Feb 2010 | 1974 vizualizari

 

trebuia sa fac ceva care sa nu imi solicite prezenta langa cratita . este foarte simplu de pregatit .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc [eu am avut de casa , mai tanar ]
  • 1 pahar de bulion
  • 2 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 50 gr slanina afumata
  • 50 gr ulei
  • 2 foi dafin
  • 300 gr mazare verde congelata
  • sare
  • piper
  • marar
  • oregano

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA purcel copt cu mazare si rosii.:


  1. am spalat carnea si ampus-o intr-o tava pe pat de rosii taiate .am sarat piparat si am turnat bulionul deasupra . am pus restul condimentelor , usturoiul si slanina taiate feliute + mazarea pe deasupra .

  2. am acoperit cu folie de aluminiu si am dat la cuptor timp de o ora .

  3. am indepartat folia , am stropit cu putin ulei ptr aspect si am mai lasat 15 min ptr rumenire .

  4. s-a obtinut o minunata crusta , carnea ramanand suculenta in interior .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "purcel copt cu mazare si rosii." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (11)

silvi0ara 1

26.02.2010, 10:53

Mihaela,incerca cu ceai rosu,Rooibos.Este foarte bun,chiar si pentru somn.si nu are cofeina,este este mult mai bun decat ceaiul verde.
Frumoasa friptura.

mihaelar63 1

26.02.2010, 11:45

multumesc silvoara

Bunica 1

26.02.2010, 14:26

A ajuns mirosul pana la mine in bucatarie !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Sarmale