Friptura de porc cu cartofi noi

de papabundetot in Porc, 31 Mai 2014 | 2622 vizualizari

 

Pentru ca pentru mine am gatit astazi rata si doar eu o mananc :) trebuia sa mai fac ceva si pentru iubi.,ca sa aiba si el ce sa manance,asa ca i-am facut o friptura de porc la cuptor,foarte simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 5 felii pulpa de porc
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura pasta de creveti
  • sos de soia
  • cimbru,
  • sos de ardei iuti
  • cartofi noi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi noi:

Am marinat carnea de porc in putin sos de soia si sos de ardei iuti,apoi intr-o cratita am pus la foc putin ulei,usturoiul tocat marunt si 1 lingura pasta de creveti,am lasat pe foc pana cand usturoiul s-a rumenit usor (fara sa se arda),am adaugat apoi bucatile de carne,le-am lasat 2 minute sa se rumeneasca,apoi am adaugat marinata si am bagat cratita la cuptor pana cand carnea s-a patruns bine.



Am facut cativa cartofi noi prajiti care noua ne plac tare mult si am servit cu sosul de mere cu cimbru a carui reteta am scris-o deja in reteta de piept de rata



Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MOKUSKA 1

31.05.2014, 20:10

foarte buna reteta

JulyCris 1

01.06.2014, 00:02

Pffff.... super!

MotanLaOale 1

01.06.2014, 00:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci-picante