Friptura de porc cu cartofi noi

de papabundetot in Porc, 31 Mai 2014 | 2790 vizualizari

 

Pentru ca pentru mine am gatit astazi rata si doar eu o mananc :) trebuia sa mai fac ceva si pentru iubi.,ca sa aiba si el ce sa manance,asa ca i-am facut o friptura de porc la cuptor,foarte simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 5 felii pulpa de porc
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura pasta de creveti
  • sos de soia
  • cimbru,
  • sos de ardei iuti
  • cartofi noi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi noi:

Am marinat carnea de porc in putin sos de soia si sos de ardei iuti,apoi intr-o cratita am pus la foc putin ulei,usturoiul tocat marunt si 1 lingura pasta de creveti,am lasat pe foc pana cand usturoiul s-a rumenit usor (fara sa se arda),am adaugat apoi bucatile de carne,le-am lasat 2 minute sa se rumeneasca,apoi am adaugat marinata si am bagat cratita la cuptor pana cand carnea s-a patruns bine.



Am facut cativa cartofi noi prajiti care noua ne plac tare mult si am servit cu sosul de mere cu cimbru a carui reteta am scris-o deja in reteta de piept de rata



Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MOKUSKA 1

31.05.2014, 20:10

foarte buna reteta

JulyCris 1

01.06.2014, 00:02

Pffff.... super!

MotanLaOale 1

01.06.2014, 00:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa impanata la cuptor