Mamaliga cu pulpa de porc la cuptor

de daniastefania in Porc, 20 Iun 2015 | 1389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc fara os
  • 250 gr faina de malai
  • 2 linguri unt
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu pulpa de porc la cuptor:

Spalam bine pulpa de porc si o taiem felii potrivite( nu foarte subtiri sa nu iasa uscate). Mie mi-au iesit 10 felii. Le condimentam bine pe ambele parti. Punem la incins o tigaie cu putin ulei. Prajim feliile de pulpa, pe ambele parti, pana se rumenesc putin. Apoi le asezam intr-o tava de cuptor. Adaugam o cana cu apa si le dam la cuptorul preincalzit cam 40 minute. Dupa 20 de minute le intoarcem pe partea cealalta. Pregatim in timpul cat este carnea in cuptor mamaliga. Punem la fiert 500-600 ml apa. Cand da in clocot, dam focul la minim si turnam faina de malai in ploaie. Adaugam sare. Lasam sa fiarba la mic, acoperita cu capac cam 25 minute. Apoi adaugam untul si lasam sa mai fiarba 10 minute. Apoi stingem focul. Dupa ce e gata carnea, o lasam sa se odihneasca 10 minute. Punem mamaliga in farfurie si 2 bucati fragede de carne! Pofta mareee!


 

TIPS-URI

1

Se serveste calda

2

Carnea, dupa ce e gata, se lasa sa se odihneasca 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gicuta69 1

20.06.2015, 22:07

foarte buna!

mihaelar63 1

21.06.2015, 01:57

Mancare serioasa

-Licurici- 1

22.06.2015, 08:19

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor cu miere si mustar