Mamaliga cu pulpa de porc la cuptor

de daniastefania in Porc, 20 Iun 2015 | 1526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc fara os
  • 250 gr faina de malai
  • 2 linguri unt
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu pulpa de porc la cuptor:

Spalam bine pulpa de porc si o taiem felii potrivite( nu foarte subtiri sa nu iasa uscate). Mie mi-au iesit 10 felii. Le condimentam bine pe ambele parti. Punem la incins o tigaie cu putin ulei. Prajim feliile de pulpa, pe ambele parti, pana se rumenesc putin. Apoi le asezam intr-o tava de cuptor. Adaugam o cana cu apa si le dam la cuptorul preincalzit cam 40 minute. Dupa 20 de minute le intoarcem pe partea cealalta. Pregatim in timpul cat este carnea in cuptor mamaliga. Punem la fiert 500-600 ml apa. Cand da in clocot, dam focul la minim si turnam faina de malai in ploaie. Adaugam sare. Lasam sa fiarba la mic, acoperita cu capac cam 25 minute. Apoi adaugam untul si lasam sa mai fiarba 10 minute. Apoi stingem focul. Dupa ce e gata carnea, o lasam sa se odihneasca 10 minute. Punem mamaliga in farfurie si 2 bucati fragede de carne! Pofta mareee!


 

TIPS-URI

1

Se serveste calda

2

Carnea, dupa ce e gata, se lasa sa se odihneasca 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gicuta69 1

20.06.2015, 22:07

foarte buna!

mihaelar63 1

21.06.2015, 01:57

Mancare serioasa

-Licurici- 1

22.06.2015, 08:19

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura a la Motan