purcel copt cu mazare si rosii.

de mihaelar63 in Porc, 26 Feb 2010 | 3480 vizualizari

 

trebuia sa fac ceva care sa nu imi solicite prezenta langa cratita . este foarte simplu de pregatit .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc [eu am avut de casa , mai tanar ]
  • 1 pahar de bulion
  • 2 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 50 gr slanina afumata
  • 50 gr ulei
  • 2 foi dafin
  • 300 gr mazare verde congelata
  • sare
  • piper
  • marar
  • oregano

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA purcel copt cu mazare si rosii.:

  1. am spalat carnea si ampus-o intr-o tava pe pat de rosii taiate .am sarat piparat si am turnat bulionul deasupra . am pus restul condimentelor , usturoiul si slanina taiate feliute + mazarea pe deasupra .
  2. am acoperit cu folie de aluminiu si am dat la cuptor timp de o ora .
  3. am indepartat folia , am stropit cu putin ulei ptr aspect si am mai lasat 15 min ptr rumenire .
  4. s-a obtinut o minunata crusta , carnea ramanand suculenta in interior .
Daca ti-a placut reteta noastra "purcel copt cu mazare si rosii." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

silvi0ara 1

26.02.2010, 10:53

Mihaela,incerca cu ceai rosu,Rooibos.Este foarte bun,chiar si pentru somn.si nu are cofeina,este este mult mai bun decat ceaiul verde.
Frumoasa friptura.

mihaelar63 1

26.02.2010, 11:45

multumesc silvoara

Bunica 1

26.02.2010, 14:26

A ajuns mirosul pana la mine in bucatarie !

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos de mustar si bere