Pilaf de orez cu tocanita de porc

de aalliinnaa07 in Porc, 12 Apr 2012 | 3474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE PENTRU PILAF:
  • 1 ceapa
  • 1 cana orez
  • boia
  • apa
  • sare
  • apa
  • PENTRU TOCANITA:
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu kapia
  • 1 bucata mare de carne de porc(nu stiu gramajul pe care il avea)
  • usturoi
  • vegeta
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • ulei
  • apa
  • faina
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu tocanita de porc:

PILAF:


Curatam si spalam ceapa,o taiem marunt si o punem intr-o cratita la calit.Dupa ce este calita adaugam o lingurita de boia dulce si 1 cana de orez si amestecam timp de 2 min.


Punem apa peste in functie de cum vreti sa iasa orezul tare sau moale si il lasam sa fiarba 15 min.


Dupa ce este fiert orezul punem sare dupa gust.


TOCANITA DE PORC:


Curatam ceapa,morcovu si le spalam impreuna cu ardeiul rosu.Ceapa si ardeiul le taiem marunt,iar morcovul il dam pe razatoare.


Punem ulei intr-o cratita si calim ceapa.Dupa ce e calita ceapa adaugam morcovul si ardeiul,le calim si pe ele putin impreuna cu ceapa apoi adaugam carnea taiata bucati si amestecam.Peste zarzavaturi si carne taiem marunt 3-4 catei de usturoi si punem si putin piper.


Peste toate punem 1l apa si 1 foaie de dafin.Lasam sa fiarba 30-40min.


In timp ce fierbe ne uitam sa nu scada apa,daca scade mai adaugam.


Dupa ce este fiarta carnea punem bulion(cat vrem sa fie de acrisor sosul).


Intr-o farfurie punem putina apa si adaugam 1 lingura cu varf de faina si amestecam bine sa nu fie cocoloase si adaugam peste carne sa se ingroase putin sosul,apoi punem vegeta sau sare dupa gust.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu tocanita de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

13.04.2012, 16:57

bun,bun

Sim0na 1

13.04.2012, 22:22

As manca orez oricand in orice combinatie.

iri_iri 1

14.04.2012, 00:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci