Vinete umplute

de marcela1979 in Porc, 29 Iul 2016 | 1336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 2 cepe verzi
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras galben
  • 300 ml bulion de rosii
  • 300 gr carne tocata de porc
  • 100 gr mozarella
  • 2 rosii
  • sare,piper
  • condiment pentru carne tocata
  • ulei 4 linguri
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Se spala vinetele,se taie in 2 pe lungime si se scobesc lasandu-se o margine de 1,5 cm.Se presara cu sare si se lasa deoparte circa 15 min.Intre timp se pregateste umplutura.Se curata ceapa,morcovul si ardeiul gras si se spala.Intr-o tigaie se incinge ulei 2 lg,se pune ceapa tocata marunt,ardeiul cubulete si morcovul razalit.Se lasa sa se caleasca si apoi se adauga miezul de la vinete si se lasa sa se caleasca impreuna .Se adauga carnea tocata si 100 ml apa si se lasa sa fiarba un pic.Dupa 5 min se adauga bulionul,condimentele si se amesteca si se mai fierbe inca 3 min.S lasa sa se raceasca un pic .


Vinetele se scurg de apa care au lasat-o se pun intr-o tava si se umplu cu amestecul din tigaie.Deasupra se pun felii de rosii si felii de mozarella.Se dau la cuptor la foc mediu circa 30-40 de minute.


Se pot servi cu iaurt,smantana sau ayran.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

merisor 1

29.07.2016, 20:14

Bune!

Rahela Velicu 1

29.07.2016, 22:34

mirela0911 1

30.07.2016, 22:32

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu carne de curcan