Quesadilla cu pui

de crisad in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2010 | 6204 vizualizari

 

de cand a postat oana reteta ma gandesc la ea si azi am incercat-o si oana are dreptate mananci de nu te mai opresti

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui ( 500 grame)
  • 4 lipii
  • 200 grame cascaval
  • 2 rosii
  • oregano
  • 1 lamaie
  • ulei de masline(cam 3 linguri)
  • sare piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quesadilla cu pui:

pieptul de pui de taie felii .din zeama de lamaie ulei oregano sare si piper se face o marinata ce se toarna peste pieptul de pui si se lasa la rece pt o ora


in timpul asta dam cascavalul pe razatoare taiem rosiile felii ( eu am pregati guacamole si salsa)


am fript puiul pe gratar si apoi l-am taiat bucati


se inginge o tigaie si se aseaza o lipie


peste lipie 1/4 cascaval iar cand incepe sa se topeasca jumatate din pieptul de pui apoi un strat de rosii rondele iar 1/4 din cascaval si apoi o lipe .se pune un capac peste tigaie si se lasa cam 3-5 min apoi se intoarce quesadilla cu ajutorul unei palete de lemn se aseaza iar capacul si se mai lasa inca 3-5 min


se repeta operatiunea pt o a 2 portie


am servit quesadilla fierbinte cu guacamole si salsa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Teo 1

27.01.2010, 20:22

fetelor ,harnice ati fost astazi!

Oana 1

27.01.2010, 22:02

Ma bucur mult ca ti-a placut! Am si eu lipii

mihaelar63 1

27.01.2010, 23:17

oare ar merge la microunde in loc de faza cu tigaia ? , eu sa le prepar iar baietii la camin sa le incalzeasca ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Buzunare cu ciuperci la gratar