Quiche cu bacon

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2013 | 3751 vizualizari

 

Va plac quich-urile??mie-mi plac foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 1pachet de foitaj
  • 200g bacon
  • 1ceapa
  • 1dovlecel
  • 200g branza de capra
  • 2oua
  • 3linguri smantana
  • 2linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu bacon:

Forma de tarta o capitonam cu aluat si o lasam deoparte;


baconul taiat marunt il rumenim in ulei impreuna cu ceapa julien si dovlecelul rondele subtiri;


rasturnam in forma,nivelam suprafata,deasupra punem branza cubulete,smantana amestecata cu oua batute,sare si piper;lasam la cuptor 30min iar dupa ce s-a racit o taiem si o servim.

 

TIPS-URI

1

branza de capra poate fi inlocuita cu o alta branza care se se topeasca la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

ianculubita 1

06.02.2014, 09:04

monik80 1

21.03.2015, 09:49

Panacris 1

06.05.2015, 10:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza , sarata (by medi )