Quiche de ton cu bacon

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2014 | 3594 vizualizari

 

Aceasta tarta este ideala pentru o gustare sau un picnic. Eu am pregatit-o intr-o seara la cina si a iesit tare buna.E foarte simplu de facut.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat pentru tarte
  • 200 gr bacon
  • 2 cutii de ton maruntit in ulei
  • 150 gr branza feliata sau razuita
  • 4 oua
  • 2 cutii de smantana dulce (400 ml)
  • patrunjel verde
  • sare, piper
  • optional 1 ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche de ton cu bacon:

Preincalzim cuptorul la 180 grade


Taiem baconul cubulete sau fasii mici si subtiri (eu am folosit gata taiat) si il calim putin in tigaie; branza se taie fasii sau se razuie pe razatoarea mare.


Scurgem tonul si il facem bucatele mici cu furculita


Daca va place puteti taia ceapa solzisori si o caliti in ulei de masline , pana devine moale si putin caramelizata.


Ungem forma de tarta cu unt si o imbracam cu aluat de tarte (exista gata facut in supermarket). Asezam in tava baconul si peste el punem tonul, patrunjel verde tocat (optional ceapa). Asezam branza si turnam deasupra ouale batute bine cu smantana , sare, piper. Dam la cuptor cca 30-40 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche de ton cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

laura_n 1

21.02.2014, 15:26

biig like!

Rocsi 1

21.02.2014, 20:25

Ce fain ti-a iesit

cristeena20 1

21.02.2014, 20:54

multumesc!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Aluat Brise