Racituri de cocos

de Rocsi in Pui, 10 Feb 2011 | 8763 vizualizari

 

Am primit un cocos si ce puteam face din el decat o piftie buna...

 

INGREDIENTE

  • 1 cocos
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • o radacina pastarnac
  • sare
  • piper
  • 1 capatana usturoi
  • 1 plic gelatina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de cocos:

Se ia una bucata cocos.


se scoate tot din interiorul lui.


se parleste de tot puful pe flacara.


se transeaza si se spala bine de tot cu apa calda.


se ia o oala mai mare si se umple cu apa.


se pune cocosul in oala.


spumam raciturile destul de des,pana incepe sa fiarba .


curatam ceapa,morcoul,radacina de pastarnac si patrunjel.


le taiem in bucati mari.


cand raciturile au fiert cam pe jumatate punem legumele si condimentam cu putina sare si piper.


dupa ce au fiert de tot,scoatem carnea din oala.


o desfacem bine de pe toate oasele.


zeama o strecuram printr-o sita sau un tifon des.


curatam usturoiul si il pisam.


zeama o lasam putin la racorit .


cand e calda ii punem usturoiul pisat,o condimentam dupa gust , punem si gelatina si o amestecam bine de tot(asta in caz ca stiti ca nu vi se prind raciturile).


asezam carne in fiecare farfurie (si din legume daca doriti),apoi cu un polonic punem zeama.


le lasam sa se raceasca ,apoi le dam la frigider.


a doua zi serviti,alaturi de o mamaliguta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rocsi 1

13.02.2011, 14:10

multumesc draga mea

adry88 1

21.05.2011, 15:20

arata bn

andreea_angelo 1

21.12.2012, 16:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Racituri de pui