Raffaello aperitiv

de EUGENIAivan in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2011 | 10725 vizualizari

 

sunt cele mai bune aperitive si chiar seamana cu bomboanele raffaello

 

INGREDIENTE

  • 250 - 300 grame branza de vaci grasa
  • 1 - 2 catei de usturoi
  • 300 - 350 grame cascaval(ras)
  • 1 - 2 linguri de maioneza Hellmann's
  • sare
  • piper
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello aperitiv:

Se pun intru-un caston branza de vaci cu maioneza sarea,piperul si se amesteca bine pana obtinem o pasta omogena.


Se adauga usturoiul pisat sau dat pe razatoare pe partea mica.


Se amesteca din nou.


Apoi se adauga cascaval ras 100 grame si se amesteca din nou.


Apoi se ia o lingurita si se formeaza bilute care se dau prin restul de cascaval ras.


 

TIPS-URI

1

pe platoul se rade putin cascaval ca sa nu se lipeasca raffaellele

2

se pot pune pe frunze de salata verde (dau mai bine)

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

28.11.2011, 08:00

yammy

mena29 1

29.11.2011, 13:53

buna idee!

jolygina 1

29.11.2011, 14:09

interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza si praz