Rasol de gaina

de Dya Daniela Andrei in Pui, 25 Iun 2014 | 1511 vizualizari

 

Cred ca as manca in fiecare zi si nu m-as satura :D

 

INGREDIENTE

  • carne de gaina
  • legume dupa preferinta (cartofi, morcovi , etc.)
  • sare dupa gust
  • mujdei de usturoi pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de gaina:

Carnea se fierbe pana ce se poate patrunde relativ usor. In acest moment, saram dupa gust si adaugam legumele intregi. Continuam fierberea atat cat este necesar. Rasolul se serveste cald, alaturi de mujdeiul de usturoi.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Pe tot timpul fierberii, se curata spuma formata. Eventual se poate strecura supa/zeama.

2

Prefer sa servesc rasolul cu mujdei de usturoi si neaparat cu paine. Cunosc insa persoane ce il servesc cu mamaliguta si hrean proaspat ras (cu otet). Totul tine de gusturi. Oricum ar fi, este tare bun!

RETETA IN IMAGINI

Rasol de gaina-0
Rasol de gaina-1
Rasol de gaina-2
Rasol de gaina-3

COMENTARII (21)

Rocsi

Rocsi 1

25.06.2014, 20:13

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

25.06.2014, 22:31

mamaieelena

mamaieelena 1

26.06.2014, 20:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!