Rasol de porc cu legume si sos de bere

de Oana in Porc, 25 Oct 2010 | 12701 vizualizari

 

Un sos extraordinar de gustos si o carne fragedaaaaa...mmmm....foarte buuuun!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rasol de porc feliat, cu sorici
  • un morcov mare
  • un fir de praz
  • sare
  •  piper
  • boia dulce
  • cimbru
  • chimen macinat
  • 3 pahare cu bere
  • un pahar cu supa de legume/carne
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc cu legume si sos de bere:

Carnea se spala iar soriciul se cresteaza in romburi. Se aseaza carnea intr-o tava de iena, prazul si morcovul rondele, se condimenteaza dupa gust, se adauga paharul cu supa si un pahar cu bere. Se pune tava la cuptor 40 de minute. Se stropeste apoi friptura din 10 in 10 minute cu cate jumatate de pahar cu bere, pana se folosesc cele doua pahare ramase. Se serveste alaturi de cartofi natur si muult sos :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc cu legume si sos de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Corinuta 1

26.10.2010, 12:46

yamii,yamii! ce bunatateee! si cu bere

Nicolae 1

26.10.2010, 19:38

arata bine dar te mai pui cu gustul...

Oana 1

26.10.2010, 22:02

Irina, daaaa, merge cu bere Ma bucur ca va place, sa incercati reteta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Picior de porc cu sos de hrean si smantana