Rasol de vitel cu legume la cuptor

de Oana in Vita, 15 Iul 2009 | 8924 vizualizari

 

Un fel de ghiveci, tare gustos si hranitor!

 

INGREDIENTE

  • un rasol de vitel, cam 7-800 g
  • 1/2 kg cartofi micuti
  • 2 morcovi
  • un dovlecel
  • o ceapa rosie
  • o mana de fasole galbena
  • cateva buchetele de conopida
  • o capatana de usturoi
  • 4 rosii mari
  • o legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vitel cu legume la cuptor:

Rasolul de vitel se fierbe foarte bine, pana devine moale. Eu l-am fiert 3 ore :))


Legumele se curata si se taie dupa preferinta, se aseaza intr-o tava mai adanca termorezistenta. Rosiile se oparesc si se decojesc, apoi se maruntesc la blender. Carnea se alege de pe os si se taie bucati, se aseaza peste legume impreuna cu apa in care a fiert, se toarna sucul de rosii, se condimenteaza, se acopera tava cu folie de aluminiu sau capac si se lasa la cuptor 40 minute. La final se presara usturoiul pisat si patrunjelul tocat fin.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot combina mi multe legume, in functie de ce va place sau de ce aveti prin frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vitel cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Bya Ralu 1

28.03.2012, 23:22

foarte buna mancarica ta!

Oana 1

29.03.2012, 16:43

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor