'Rasturnata" cu banane

de ionela2682 in Prajituri, 12 Iul 2011 | 2908 vizualizari

 

O prajiturica simpla de sezon ...proportiile sunt:1;4;4;4;4

 

INGREDIENTE

  • pentru o tava de tort de 26 cm
  • 2 oua
  • 8 l zahar
  • 8 lf lapte
  • 8 lg ulei
  • 8 lg faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 banane bine coapte
  • 2-3 lg zahar+1 cub de unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA 'Rasturnata" cu banane:

-ungem bine o tava de copt cu unt si presaram zahar,repartizam fructele pe intreaga suprafata,dam la rece


-intre timp pregatim aluatul:mixand toate ingredientele de mai sus


-turnam in tava peste fructe si coacem la 180 g pentru 20-30 min ,pana trece testul scobitorii.


-rasturnam cu grija prajiturica pe un platou

 

TIPS-URI

1

o prajiturica ce se poate prepara cu orice tip de fruct.

Daca ti-a placut reteta noastra "'Rasturnata" cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

12.07.2011, 21:36

buna rau

ionela2682 1

12.07.2011, 21:42

Mamaita..

Ajutordebucatar 1

13.02.2014, 11:32

"l" - lingura, "lg" - lingurita ...si "lf" ce inseamna? Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata,frisca si batoane "mars"