'Rasturnata" cu banane

de ionela2682 in Prajituri, 12 Iul 2011 | 4452 vizualizari

 

O prajiturica simpla de sezon ...proportiile sunt:1;4;4;4;4

 

INGREDIENTE

  • pentru o tava de tort de 26 cm
  • 2 oua
  • 8 l zahar
  • 8 lf lapte
  • 8 lg ulei
  • 8 lg faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 banane bine coapte
  • 2-3 lg zahar+1 cub de unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA 'Rasturnata" cu banane:

-ungem bine o tava de copt cu unt si presaram zahar,repartizam fructele pe intreaga suprafata,dam la rece

-intre timp pregatim aluatul:mixand toate ingredientele de mai sus

-turnam in tava peste fructe si coacem la 180 g pentru 20-30 min ,pana trece testul scobitorii.

-rasturnam cu grija prajiturica pe un platou

TIPS-URI

1

o prajiturica ce se poate prepara cu orice tip de fruct.

Daca ti-a placut reteta noastra "'Rasturnata" cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

12.07.2011, 21:36

buna rau

ionela2682 1

12.07.2011, 21:42

Mamaita..

Ajutordebucatar 1

13.02.2014, 11:32

"l" - lingura, "lg" - lingurita ...si "lf" ce inseamna? Multumesc!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mascarpone si cappucino