'Rasturnata" cu banane

de ionela2682 in Prajituri, 12 Iul 2011 | 3043 vizualizari

 

O prajiturica simpla de sezon ...proportiile sunt:1;4;4;4;4

 

INGREDIENTE

  • pentru o tava de tort de 26 cm
  • 2 oua
  • 8 l zahar
  • 8 lf lapte
  • 8 lg ulei
  • 8 lg faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 banane bine coapte
  • 2-3 lg zahar+1 cub de unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA 'Rasturnata" cu banane:

-ungem bine o tava de copt cu unt si presaram zahar,repartizam fructele pe intreaga suprafata,dam la rece


-intre timp pregatim aluatul:mixand toate ingredientele de mai sus


-turnam in tava peste fructe si coacem la 180 g pentru 20-30 min ,pana trece testul scobitorii.


-rasturnam cu grija prajiturica pe un platou

 

TIPS-URI

1

o prajiturica ce se poate prepara cu orice tip de fruct.

Daca ti-a placut reteta noastra "'Rasturnata" cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

12.07.2011, 21:36

buna rau

ionela2682 1

12.07.2011, 21:42

Mamaita..

Ajutordebucatar 1

13.02.2014, 11:32

"l" - lingura, "lg" - lingurita ...si "lf" ce inseamna? Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu fulgi de ovaz si ciocolata