Rasucele cu cascaval si chimen

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2012 | 5973 vizualizari

 

Ceva ultra rapid preparat pentru un sot cu o bere in mana, asezat in fata televizorului :D
Bun si foaaaaarte gustos! :)))))) asa a sunat aprecierea...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 foaie de aluat
  • cascaval de capra
  • chimen
  • 2 galbensuri de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasucele cu cascaval si chimen:

Decupam din foaia de aluat fasii de doua degete.


Ungem cu galbenus, presaram cascaval ras si chimen .


Apucam de ambele capete si rasucim cu o miscare rapida. Ungem cu galbenus si putem sa mai presaram cu cascaval si chimen din nou.


Coacem 10 sau 15 minute la 220 de grade.


Bune tare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasucele cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

RuxyRux 1

30.08.2012, 21:58

Te pup cu drag frumoasa mea Madi!Sa fie oare de dieta? Sincer nu prea cred...asa ca mai bine ramai cu privitul

Angelina_Elena 1

07.09.2012, 00:47

foarte gustoase si frumoase!

RuxyRux 1

16.09.2012, 22:04

Multumesc Daria...sunt minunate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval