Ratuste din oua si branza pe valuri de maioneza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 10032 vizualizari

 

Ideea mi-a dat-o o minunata prietena Vio si-i multumesc....cu multa vreme in urma...le fac de regula la marile sarbatori...sunt vesele si de multe ori si copiii doresc sa le orneze...o joaca la bucatarie....

 

INGREDIENTE

  • maioneza
  • oua( cate dorim sa umplem)
  • branza( eu am pus feta)
  • patrunjel de decor
  • masline
  • morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratuste din oua si branza pe valuri de maioneza:

Fierbem ouale tari si apoi dupa ce se racesc le taiem in doua pe lung. Scoatem galbenusurile pe care le vom folosi la alta salata...sau chiar la maioneza asa cum am facut eu...


Nu voi scrie cantitatile pentru ca fiecare face cate ratuste doreste.


Capul il facem din bilute de branza si-l fixam cu o jumatate de scobitoare.


Aripioarele din bucatele de morcov, iar ochisorii din masline.


Pentru valuri avem nevoie de mai multa maioneza.


Ratustele le vom umple cu branza si le vom aseza cu grija pe valuri.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ratuste din oua si branza pe valuri de maioneza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (76)

ninina 1

13.02.2011, 17:23

waw ce super arata!!!

RuxyRux 1

13.02.2011, 17:25

Eiii Ninina draga meaaaa ma bucur ca iti plac

elena1988 1

04.03.2011, 15:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bouyourdi-aperitiv grecesc